Autójavítás

ajAutójavítás Budapest. Ha Önnek van autója, akkor az előbb-utóbb elromlik. Ekkor bátran hívhat bennünket!
Tel: 06 70 418-4042 vagy 06 70 418-4056
Gondoskodunk az esetlegesen mozgásképtelenné váló autója szállításáról, trélerrel műhelyünkbe szállítjuk. Nagy tapasztalattal rendelkező, ügyes szerelőink előzetes egyeztetés után elkezdik a hiba, hibák feltárását, árajánlatot adunk, és megjavítjuk autóját. Korszerű szerszámokkal -eszközökkel felszerelt műhelyünkben minden problémára megtaláljuk a megoldást. Áraink korrekt árak, becsületesen, jól és pontosan dolgozunk. Próbáljon ki bennünket, szeretettel várjuk!

Veteránautó restaurálás

otVeteránautó javítás Budapesten! Vállalunk veteránautó restaurálást, OT vizsgára felkészítést, veteránautókkal kapcsolatos ügyintézést, honosítást. Nagy gyakorlattal rendelkezünk az autórestaurálás területén. Ha autórestaurálással kapcsolatban érdeklik a részletek, kérjük keressen bennünket a Kapcsolat menüpontnál megadott elérhetőségeink valamelyikén.

Autórestaurálás referenciáinkat, néhány munkánkról galériát itt talál

Autómentés

amNem is hiszi, hogy milyen fontos kérdés! „Normál” esetben, ha baleset történik, hívni kell a trélert (lehet, hogy nincs is Önnél készpénz), elszállíttatni a járművet a lakatoshoz, ott a lakatolás után átszállíttatni a fényezőműhelybe, miközben Önnek a biztosítási ügyeket kellene intézni..

Nos ez nálunk másképpen van. Ön hív minket, mi a saját költségünkön beszállíttatjuk járművét a trélerrel, elintézzük a biztosítási ügyeket, kilakatoljuk gépjárművét, majd helyben fényezzük is. Önnek csak be kell fáradnia a kész autóért. Pénz spórol, miközben nyugodt lehet, hogy autója jó kezekbe került.
Ugye mennyire más ez így?

Ezért írja fel telefonszámunkat, sohasem tudhatja, mikor lesz ránk szüksége:

06 20 771-3952

A nap huszonnégy órájában hívható!
3,5 tonnás és 6 tonnás+traileres autómentővel.
Külföldről is!